• Medlemsmøder

Medlemsmøde om Amazon

04. juni 2018

Amazon buldrer frem, og gigantens vækst har allerede enorm betydning for dansk e-handel. Men hvordan gør vi os klar til livet i Amazons verden? Direktør for Foreningen for Dansk Internet Handel, FDIH, indleder mødet med sit syn på Amazon set fra et bredt online-perspektiv.

Derefter vil direktøren for den engelske forlæggerforening, Stephen Lotinga, dele ud af sine tanker omkring muligheder og udfordringer i at arbejde med verdens største online retailer. Stephen vil trække på erfaringerne fra den engelske forlagsbranche og forsøge at give et overblik over, hvordan Amazon har forandret det engelske bogmarked. Hans præsentation vil både indeholde praktiske eksempler på forhold, som forlæggere bør overveje, og adressere nogle af de makro-konsekvenser, som den engelske forlagsbranche møder pt. Denne del af mødet foregår på engelsk.

Medlemmer, der ikke har mulighed for at komme til vores medlemsmøder, kan nu deltage i møderne online. Møderne vil ikke blive optaget. Send mail til Rikke Dybdahl Harpsøe rdh@danskeforlag.dk senest den 25. maj, hvis du ønsker at modtage en indkaldelse til online-møde.

Hvornår:
Mandag den 4. juni 2018 kl. 14.30 – kaffe/te fra 14.15

Hvor:
Børsen, Slotsholmsgade 1, mødelokalet Børsbroen

Tilmelding:
Til rdh@danskeforlag.dk eller tlf.nr. 33 15 66 88 senest den 25. maj 2018